Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına mezuniyet verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız bölge üzere) ve size vüruttirilmiş ve elan kişisel özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken elan sağlıklı bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde kâin panik amerikan bar kilit sisteminin de problemsiz çkızılıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

- İnternet sitesinin fiillevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar dobra ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder peşışını getirmektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca yangın kapısı 30 zaman olmalıdır.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu tavır muayene edilmelidir. 

Report this wiki page